Ontmoet Janneke Landman

Jouw 2-in-1 operationeel en organisatorisch specialist op processen

Als bedrijf huur je me in voor financieel-administratieve processen waarvan je denkt: moet en wil ik dit zelf blijven doen als we verder willen groeien? Ik ben sterk in lijstwerk, Excelbestanden, contentkalenders, operationele processen, kortom alles wat pas werkt als er systeem in zit. Voor ondernemers die structureel hulp nodig hebben of bij het aanpakken van losse projecten en piekmomenten.

Operationeel én organisatorisch voor MKB

Bij grotere bedrijven zie ik vaak dat administratieve processen slimmer kunnen worden ingericht. Vanaf dát moment word ik een drietrapsraket: van operationele kracht, via overview naar overdracht. Een unieke combinatie van uitvoeren en organiseren. Ik blijf ook niet eeuwig. Ik draai tijdelijk mee, leg het proces vast en geef de taken verbeterd weer terug aan een (eventueel nieuwe) medewerker.

Ik werk het liefst voor opdrachtgevers die:

Een duidelijke visie en strategie hebben
Weten dat het anders moet als je wilt groeien
Mij vertrouwen en vrijheid geven om zaken te regelen
Het vanzelfsprekend vinden dat ik over het bedrijf meedenk
Ben jij van plan jouw operationele processen uit te besteden, maar heb je nog niks vastgelegd?
Wil je hier niet teveel tijd aan kwijt zijn?
Neem dan contact met me op!

Snel bereikbaar voor groeiende ondernemers

Zelfstandig ondernemers kunnen mij snel bereiken. Ze mogen me altijd alles voorleggen. Bovendien help ik hen graag om hun eigen klanten optimaal te bedienen. Zo werken we ook als team samen.

Vlot inzicht

Mijn kracht is snelheid, zowel in het begrijpen en uitvoeren van werkzaamheden als in het doorzien van de organisatie. Dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Ik floreer bij dynamiek en bij het tot de bodem uitzoeken van fouten en problemen. Aan een korte uitleg heb ik vaak genoeg, dat scheelt mijn klanten weer tijd in overdracht.

Virtueel en betrokken

Als virtuele medewerker ben ik niet fysiek aanwezig, toch voel ik mij persoonlijk betrokken bij elke organisatie waarvoor ik werk. Daarom is voor mij een klik heel belangrijk in een samenwerking.

Wie is Janneke Landman?

Ik ben een ambitieuze ondernemer die graag alles op rolletjes laat lopen, zowel zakelijk als privé. Een echte planner die geen dingen aan het toeval overlaat. Daarbij stel ik hoge verwachtingen aan mezelf, maar ook aan anderen. In mijn werk spelen vrijheid, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en vertrouwen een belangrijke rol.

Mijn gezin

Bestaat uit mijn man, twee kinderen en ik. We houden van een feestje en van ergens een hapje eten of wat drinken. Spanje is ons favoriete vakantieland, maar we hebben ook een vaste stek op een Nederlandse camping. Sport – en dan vooral voetbal – is een belangrijke activiteit binnen ons gezin.
checkcheck-circle-olinkedin-squareinstagram