Ongelooflijk veel energie

Gestructureerde aanpak, besluitvaardigheid, efficiency

Als iets op rolletjes en volgens planning verloopt, krijg ik daar ongelooflijk veel energie van. Zowel privé als zakelijk.
Al is het soms privé met twee kleine kinderen meestal onmogelijk om aan mijn eigen verwachtingen te voldoen. Gelukkig lukt me dit zakelijk een stuk beter.

Graag zet ik mijn kwaliteiten op het gebied van plannen, organiseren en structuur ook voor jou in. Gewoon omdat jij er niet genoeg tijd, zin of kwaliteit voor hebt.

Zo help ik groeiende ondernemers aan meer omzet en klanten. Door werkzaamheden en projecten uit handen te nemen en door meer structuur en efficiency aan te brengen in de werkzaamheden binnen jouw onderneming. Hierdoor kan jij je tijd en geld op andere manieren besteden.

Mijn aanpak kenmerkt zich door structuur, besluitvaardigheid, efficiency en relevantie. Jij hoeft je niet meer druk te maken over datgene wat steeds maar bleef liggen. Ik haal het maximale uit mezelf om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

Dit alles doe ik met een vleugje droge humor, omdat ondernemen vooral ook leuk moet zijn.

Hoeft alleen nog maar te doen wat je leuk vindt

Kunt je weer focussen op je ondernemingsdoelen

Hebt weer tijd voor klantcontact

Hebt tijd voor nieuwe klanten

Hebt een betere balans tussen werk en privé

Kunt je bedrijf ongelimiteerd laten groeien

jij

Drijfveren

Onlangs heb ik mijn drijfverenprofiel laten opmaken. Drijfveren zijn motivatoren die voorspellen hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet.
Mijn drijfveren zijn:
- Durf, tempo en kracht
- Organiseren, structureren en delegeren
- Praktisch toepasbaar maken en efficiëntie


Ben je bekend met Management Drives? Stuur me dan een connectieverzoek in de Management Drives app, of vraag naar mijn persoonlijk profiel . Je ontvangt deze dan in je mailbox.
Proudly powered by Pro Dedicated check-circle-olinkedin-squareinstagram