Balans is zo belangrijk!

Planning, organisatie, structuur en overzicht

Waarom VA-JANNEKE?
Na 15 jaar gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening was de voldoening voor mij op. Als ik wilde doorgroeien deed ik mijn gezin tekort, want dan kwam ik in een loondienstfunctie voor minimaal 36 uur per week. Kantoortijden natuurlijk.
Wanneer ik de volledige focus bij mijn gezin neer zou leggen, zou ik mezelf niet meer ontwikkelen en uitdagen. Daar zou ik ook niet gelukkig van worden.
Kortom, met beide keuzes zou de balans tussen werk en gezin verstoord worden.
Toen ik erachter kwam dat ik als zelfstandig ondernemer zowel mezelf kon ontwikkelen áls meer bij mijn gezin kon zijn, was ik om! Ik ging ondernemen! Betekent dat dan dat ik minder werk? Nee, zeker niet, maar ik bepaal wel zelf wanneer ik werk en dat geeft ontzettend veel vrijheid.

Wie ben ik?
Ik ben een ambitieuze moeder die er graag voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Zowel zakelijk als privé. Een echte planner, iemand die graag iets organiseert. Ik laat geen dingen aan het toeval over, alles moet kloppen. Overzicht en structuur zijn daar heel belangrijk in, kwaliteiten die ik gelukkig ook bezit. Daarbij stel ik hoge verwachtingen aan mezelf, maar ook aan anderen.
Mijn belangrijkste kernwaarden zijn: Balans, Vertrouwen, Eerlijkheid, Humor en Discipline.
Werk is belangrijk, maar moet vooral ook leuk zijn!

Gezin
Thuis houden we van een feestje en gaan we graag ergens een hapje eten of wat drinken. Spanje is ons favoriete vakantieland, maar we hebben ook een vaste stacaravan op een camping in Nederland. Sport en dan vooral voetbal, is een belangrijk onderdeel in ons gezin.

Dit alles doe ik met een vleugje droge humor, omdat ondernemen vooral ook leuk moet zijn.

Hoeft alleen nog maar te doen wat je leuk vindt

Kunt je weer focussen op je ondernemingsdoelen

Hebt weer tijd voor klantcontact

Hebt tijd voor nieuwe klanten

Hebt een betere balans tussen werk en privé

Kunt je bedrijf ongelimiteerd laten groeien

jij

Drijfveren

Onlangs heb ik mijn drijfverenprofiel laten opmaken. Drijfveren zijn motivatoren die voorspellen hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet.
Mijn drijfveren zijn:
- Durf, tempo en kracht
- Organiseren, structureren en delegeren
- Praktisch toepasbaar maken en efficiëntie


Ben je bekend met Management Drives? Stuur me dan een connectieverzoek in de Management Drives app, of vraag naar mijn persoonlijk profiel . Je ontvangt deze dan in je mailbox.
Proudly powered by Pro Dedicated check-circle-olinkedin-squareinstagram